Bellende support medewerker Aircovoordeel.nlNeem contact op met Aircovoordeel

Let op dit contact formulier is alleen voor:

  • Simpele contact verzoeken
  • Eventuele vragen
  • Voor support of garantie aanvragen.
  • Voor showroom of bezoek afspraken.

Voor verkoop en offertes verzoeken wij u ons offerte formulier te gebruiken. Klik hier voor het offerte formulier.


O
fferte aanvragen niet via dit contactformulier aanvragen a.u.b., ga naar aircovoordeel.nl/offerte-aanvraag en vult u zoveel als mogelijk vragen in en voeg foto`s toe van de situatie.

Op veel vragen kunt u al antwoord vinden in het handige links menu op deze pagina.

Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09:00 t/m 17:00 

 

Showroom:

Onze showroom is enkel op afspraak geopend, voorkom daarmee teleurstelling van collega`s die u niet te woord kunnen staan vanwege andere afspraken.

Komt u een bestelling afhalen en komt het niet uit op de aangegeven tijden?, neemt u dan contact op voor een eventuele afspraak op eventueel zaterdag en of in de avond.

 

Installatie, onderhoud of service plannen:

Het plannen gaat uitsluitend via email, dit om enige verwarring van afspraken te voorkomen.

Het plannen is afhankelijk van de te maken routes in uw regio, soms kan dat iets eerder en soms iets later, daarom wordt hierboven een marge aangegeven van meerdere weken.

 

Ik wil graag een offerte voor mijn woning of bedrijf :

Vult u het offerteformulier zo volledig als mogelijk in en voeg foto`s toe, enkel volledig ingevulde offertes worden behandeld, het telefonisch doornemen van uw situatie wordt toch uiteindelijk doorverwezen naar de formulier voor een correcte afhandeling dus bespaart u zelf de tijd en neem even de tijd om de offerte formulier zo volledig als mogelijk in te vullen en vergeet u vooral de foto`s niet !!

Bestellingen van enkel een systeem, planning en goedkeuring voor installatie :

Geef uw bestelling door per email met uw adres en wij proberen dit z.s.m. te verzenden, over het algemeen zijn alle airco units die op onze website staan voorradig en kunnen vrijwel direct na betaling verstuurd worden.

Goedkeuring op offerte en of aanvullende info graag reageren op de offerte en of prijsopgave voor een snelle afwikkeling.

Planning voor uw installatie gaat enkel per mail, zo hebben wij van beide kanten een duidelijk beeld van de gemaakte afspraken, heeft u een voorkeur qua dagen en of dagen waarop het juist niet kan i.v.m. vakantie etc. geeft u dat dan door, het is mogelijk dat onze planner daar rekening mee kan houden en voorkomt veel heen en weer mailen om tot een geschikte datum te komen.

Wij vragen en danken u om uw begrip voor deze situatie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • metosi airco covers button homepage
  • zelf installeren 21