Bellende support medewerker Aircovoordeel.nlHartelijk dank voor uw interesse in één van onze producten.

Hoe completer u het offerte formulier invult des te sneller u van ons een passend voorstel ontvangt, op deze manier kunnen wij namelijk uw aanvraag sneller verwerken en komt het bedrag op de offerte beter overeen, zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u zeker dat onze monteurs alles bij zich hebben om de installatie bij u ter plaatse uit te voeren.

LET OP! Voorkom extra mail verkeer om zo de druk op ons team en de wachttijden voor iedereen laag te houden.
Dit kunt u doen door uw aanvraag voor te bereiden en het gehele offerteformulier in te vullen en met name enkele foto`s toe te voegen. Lukt het niet met de foto`s toesturen, stuurt u dan separaat een mailtje met daarbij uw naam, dan matchen onze collega`s dit met uw aanvraag.

Niet compleet ingevulde offerteformulieren kunnen niet in behandeling worden genomen of extra vertraging oplopen.

Onze verkoop afdeling streeft er naar uw offerte aanvraag binnen 3 werkdagen te verwerken en neemt contact met u op om verdere details met u door te nemen en uw bestelling af te ronden.

 

Bij zelf montage is het verplicht om het systeem in gebruik te laten stellen door een installateur met de juiste certificaten, dit kan Aircovoordeel voor u verzorgen en of u laat dit door derden verzorgen.

De kosten voor het inbedrijfstellen zijn standaard tarieven en worden op locatie afgerekend, dit is gebaseerd op een systeem die volledig door de klant is aangesloten, eventuele rest en of herstelwerkzaamheden worden doorberekend.

Offerte aanvraag

De velden met een rood * zijn verplichte velden,
De overige velden zjn niet verplicht maar geven ons een beter inzicht bij het opstellen van de offerte.

Leuk om te weten... Indien u kiest voor zelf voor monteren en zelf ophalen, dan ontvangt u een offerte met een lagere prijs dan de prijs op de website, voor ieder systeem kunnen wij een plug & play pakket maken zodat de voorbereiding zelf goed te doen is.

Onze systemen worden geleverd inclusief  Standaard Montage, de eindprijs is afhankelijk van de eventueel benodigde extra materialen. die u hieronder kunt uitkiezen.

Voorkom extra lange wachttijden en vul het offerteformulier zo volledig als mogelijk in. Voeg ook overzichtsfoto´s toe zodat wij de situatie op uw locatie goed kunnen inschatten. ingezoomde foto´s van de wand kunnen wij helaas niets mee, graag foto`s vanuit een verre hoek zodat de omgeving goed zichtbaar is. Wij moeten de ruimte namelijk zo goed en overzichtelijk als mogelijk kunnen zien voor het plaatsen van het binnen en buitendeel en vooral het leggen van het leidingwerk. Incomplete en of niet volledig ingevulde aanvragen kunnen vertragingen oplopen en of niet in behandeling worden genomen. 

Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 100 MB
    Wilt u het systeem van uw keuze gelijk bestellen of wilt u een vrijblijvende offerte?
    captcha

    Door het formulier in te sturen accepteert u onze Algemene voorwaarden.

    • metosi airco covers button homepage
    • zelf installeren 21