Bellende support medewerker Aircovoordeel.nlHartelijk dank voor uw interesse in één van onze producten. U heeft er voor gekozen om een losse airco te kopen en deze zelf te installeren of te laten installeren.

Het is van groot belang dat u op zoveel mogelijk vragen in het vijblijvende offerte formulier antwoord geeft. Zo weet u zeker dat u straks alles in huis heeft om de air conditioner te installeren. Niets zo vervelend als tijdens een installatie te ontdekken dat u iets mist.
Ook kunnen wij met een compleet ingevuld formulier uw aanvraag sneller verwerken, en komt het bedrag op de offerte beter overeen met de prijs op de latere factuur. zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Vragen waar u geen antwoord op heeft kunt u leeg laten, in dat geval komt onze verkoop afdeling hier in een later stadium indien nodig op terug.

Het invullen van het oferte formulier is vrijblijvend en verplicht u tot niks, onze verkoop afdeling neemt z.s.m.na uw offerte aanvraag contact met u op om verdere details met u door te nemen en om uw bestelling eventueel definitief te maken.

Indicatie inbedrijfstellingskosten.

 

Bij het inbedirjfstellen worden standaard kosten berekend, hierbij een overzicht:

Single split unit € 250,00 euro inclusief btw

Multi duo split unit € 375,00 euro inclusief btw

Multi triple split unit € 475,00 euro inclusief btw

 

Externe kosten worden berekend bij extra bijvulling ( lange leiding lengtes ) dit kunt u vooraf aangeven en of wordt op locatie berekend.

Inbedrijfstelling van een airco systeem is gebaseerd op een volledig door de klant gemonteerd systeem, eventuele herstel en of restwerkzaamheden om de inbedrijfstelling te voltooien worden doorberekend.(dit bedrag wordt altijd extern berekend )

 

 

Offerte aanvraag losse verkoop

De velden met een rood * zijn verplichte velden,
De overige velden zjn niet verplicht maar geven ons een beter inzicht bij het opstellen van de offerte.

Wilt u deze configuratie gelijk bestellen, of wilt u een vrijblijvende offerte?
captcha

Door het formulier in te sturen accepteert u onze Algemene voorwaarden.

  • zelf installeren 21
  • metosi airco covers button homepage