Offerte aanvraag losse verkoop

Bellende support medewerker Aircovoordeel.nlHartelijk dank voor uw interesse in één van onze producten. U heeft er voor gekozen om een losse airco te kopen en deze zelf te installeren of te laten installeren.

Het is van groot belang dat u op zoveel mogelijk vragen in het vijblijvende offerte formulier antwoord geeft. Zo weet u zeker dat u straks alles in huis heeft om de air conditioner te installeren. Niets zo vervelend als tijdens een installatie te ontdekken dat u iets mist.
Ook kunnen wij met een compleet ingevuld formulier uw aanvraag sneller verwerken, en komt het bedrag op de offerte beter overeen met de prijs op de latere factuur. zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Vragen waar u geen antwoord op heeft kunt u leeg laten, in dat geval komt onze verkoop afdeling hier in een later stadium indien nodig op terug.

Het invullen van het oferte formulier is vrijblijvend en verplicht u tot niks, onze verkoop afdeling neemt z.s.m.na uw offerte aanvraag contact met u op om verdere details met u door te nemen en om uw bestelling eventueel definitief te maken.

Offerte aanvraag losse verkoop

De velden met een rood * zijn verplichte velden,
De overige velden zjn niet verplicht maar geven ons een beter inzicht bij het opstellen van de offerte.

Wilt u deze configuratie gelijk bestellen, of wilt u een vrijblijvende offerte?
captcha

Door het formulier in te sturen accepteert u onze Algemene voorwaarden.

  • zelf installeren
  • metosi airco covers button homepage