Vaak is het moeilijk om de juiste keuze te maken omdat er bij een airconditioning toch verschillende factoren belangrijk zijn zoals het uiterlijk, geluid en werking van het systeem.

U kunt ons gerust een bezoekje brengen om onder het genot van een kopje koffie verschillende type airco`s te bekijken in onze showroom, ook kunt u een uitgebreide uitleg verwachten van een bepaald systeem.

Momenteel hebben we verschillende modellen en merken inverter airco systemen in onze showroom zodat u het verschil in uiterlijk en werking kan horen en beleven.   

Bent u ge√≠nteresseerd in een airco voor bij u thuis of voor uw bedrijf neem dan contact op met Aircovoordeel voor een afspraak.

Onze showroom is op afspraak geopend !! Wij nemen graag even de tijd voor u maar het is vaak enorm druk, maak daarom een afspraak zodat u niet hoeft te wachten op een collega adviseur.

Showroom 1 : Ter impressie Midea Breezeless, Gree Fairy, Mitsubishi SRK-ZS-WF serie & SRK-ZSX-W serie

 Showroom 2 : Ter impressie Daikin Sensira, Perfera, Comfora, Emura en alle Metosi Covers Hout & Composiet 

Showroom impressie

Hebben wij uw systeem niet in onze showroom? dan is de kans groot dat het systeem wel op voorraad is en een collega het systeem toch kan laten zien uit verpakking :

 

 

   

 

 

  • metosi airco covers button homepage
  • zelf installeren 21