Na jarenlange ervaring als installateur van verwarming en koelsystemen hebben wij de stap gemaakt naar het ondernemerschap, in de begindagen nog puur gefocust op installatie, service en onderhoud en al vrij snel bleek dat de vraag groter werd naar de combi van het leveren en installeren van systemen en de dienstverlening die wij aanboden.


Uiteindelijk hebben wij het besluit genomen om dus complete airco systemen te verkopen inclusief installatie. Inmiddels verkoopt Aircovoordeel.nl al vele jaren alle soorten airco systemen en airco accessoires voor thuis, zakelijk, maritiem en recreatie gebruik.

Door de extra opleidingen zoals STEK en F-GASSEN certificatie en de ruime ervaring in koeltechniek mogen wij ons inmiddels de airconditioning specialist van Nederland noemen, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Vandaag de dag is Aircovoordeel.nl een concurrerend en grote speler op de airconditioning markt met een zeer uitgebreid aanbod in airco`s, service en airco producten voor een zeer scherpe prijs .
Daarmee heeft ons bedrijf een enorme groei gerealiseerd en is de naam Aircovoordeel.nl een landelijk begrip geworden voor vele bedrijven en particulieren.

Met de vraag en aanbod van vandaag moet Aircovoordeel uiteraard ook meegaan in het brede assortiment en opslag die nodig is om snel te kunnen aanbieden, in het begin van 2016 zijn wij dan ook verhuisd naar onze nieuwe locatie op de Nervistraat 14 te Zwolle, daar waar vrijwel alle gangbare systemen direct uit voorraad leverbaar zijn.

Wilt u nog meer over ons en ons bedrijf te weten te komen, gebruikt u dan het menu rechts om de diverse onderwerpen te selecteren.

Connect

Aircovoordeel.nl op Facebook Aircovoordeel.nl op Google plus Aircovoordeel.nl op Twitter

Bedrijfs registratie:

Kamer van Koophandel te Zwolle
05076895

BTW Nummer
NL 10511.7821.B01

  • metosi airco covers button homepage
  • zelf installeren 21